Dragi Colegi,

În contextul mondial actual provocat de virusul COVID-19, suntem nevoiți să orgănizam EXCLUSIV ONLINE Conferința Zilele Medicinei Nucleare 2020, în perioada 8-11 noiembrie.

Toate taxele plătite, rămân valabile. Pentru informații suplimentare, puteți contacta oricând organizatorii.
Vă încurajăm să vă înregistrați în număr cât mai mare.

Evenimentul este organizat de SRMNIM, în colaborare cu Clusterul Imagomol, cu participare internațională.

Și anul acesta, evenimentul care reprezintă întâlnirea anuală a practicienilor în domeniul imagisticii nucleare, continuă să pună accent pe activitățile de formare a tinerilor profesioniști în domeniul radiotrasorilor, a tehnicilor SPECT-CT, PET-CT, PET-IRM precum și a noilor metode de tratament radionuclidic. Sesiunile de terapie radionuclidică se vor desfășura sub auspiciile World Association of Radiopharmaceutical Therapy (WARMTH).

Activitățile vor fi susținute de personalități din România cât și din întreaga lume, sub forma unor prelegeri și întâlniri motivaționale, în care toți participanții să aibă șansa de a împărtăși idei cu onorabilii noștri oaspeți, într-un cadru intuitiv și prietenos.

Susținem măsurile preventive comunicate de autorități și încurajam ca recomandările de siguranță să fie însușite de noi toți, pentru protecția noastră și a celor din jurul nostru.

Așteptăm cu drag să ne revedem online în perioada 8- 11 noiembrie 2020 pentru a continua frumoasa tradiție a conferinței noastre.

Cu gânduri bune,
Dr. Raluca Mititelu,                                        Prof. Dr. Doina Piciu,
Președinte SRMNIM                                      Președinte Comitet de Organizare

                                                                              

Pentru mai multe informații vă rugăm să contactați organizatorul logistic:

PROEVENTS & CONFERENCE SRL

Erika LĂPUȘAN – 0755123446
erika.lapusan@palomatours.com

Ionuț TOȘA– 0752168810
ionut.tosa@palomatours.com